Editör

Her anne, çalışan bir kadın…

Yeni bir sayıdan daha merhaba! Bizim Aile olarak bu ay da güncel bir konuyla karşınızdayız efendim. Her ay olduğu gibi meseleyi hakkaniyetle ele almaya gayret ettiğimiz, alanında uzman görüşlere yer ver­diğimiz bu sayımızda, kadına dair güncelliğini yitirmeyen bir konuyu daha kapağımıza taşıdık.

“Çalışan anneler” konulu kapak dosyamızla, gerek hanımların, gerek beylerin mutlaka okuması gere­ken nadide bir sayı daha hazırlamış bulunmaktayız. Kadının, annenin çalışmasını modern zamana ait bir mesele olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Birbirinden ilgi çekici başlıkların bulunduğu sayımızda, konuyla ilgili aklınıza gelebilecek sorulara cevap bulacağınızdan eminiz.

Kur’ân perspektifinden kadının çalışabilirliği, meslek sahibi sahabe hanımlar, kadını sadece ev dışın­da mı çalışır? Çalışan annelerin en büyük destekçisi ‘Babalar.’, çalışan anneler için, aile ve sosyal ilişkile­ri düzenleyecek tavsiyelerin de yer aldığı kapak dosyamızı, eşiniz ve ailenizle okumanızı tavsiye ediyoruz.

Dopdolu dağarcılık sayfaları

Geçtiğimiz ay da duyurusu yaptığımız üzere Dağarcık sayfalarımız yenilenmeye devam ediyor. Bu ay ilk olarak yer verdiğimiz, hepinizin ilgisini çekeceğini düşündüğümüz bir sayfamız var. Gıda Mühendisi Nurcanan Akbaş Aydın bundan sonra her ay, sizden gelecek sorularla, yediğimiz gıdaların güvenilirliği­ni kaleme alacak.

Bunun dışında Psk. Banu Arslan’ın hazırladığı Çocuk Eğitimi ve her ay olduğu gibi Not Defteri, El Eme­ğim, Dekorasyon, Tatlı Sayfa, Sosyal Medya sayfalarımız da sizleri bekleyenler arasında. Keyifli okuma­lar…

 

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*