Editör

Sosyal medya deyince…

Sosyal medya hayatımıza gireli az bir zaman olmadı. Gücünün ne olduğu, etkilerinin nerelere kadar ulaştığı da hepimizin malumu. Her kesim tarafından boy gösterilen sosyal medyayı, kapak dosyamızda çok farklı bir bakış açısı yakalayarak, müspet kullanılabilir yanlarını ele aldık.
Hem öğrenci, hem ev hanımı, aynı zamanda da sosyal medyada insanlara fayda sağlayan örnek sayılabilecek insanların röportajlarıyla şenlenen sayfalarımızda, zamanı doğru kullanmaya, ilmin de zekâtı olduğuna ve “İnsanların en hayırlısının onlara faydalı olandır” düsturuna bir kez daha şahit olacaksınız.
Bunun yanı sıra “Bedenin hastalıkları ruhtaki, zihindeki bir takım sıkıntıların ifadesidir.”diyen Opr. Dr. Ayşe Duman’la gerçekleştirilen sohbetle de özellikle jinekolojik hastalıklara farklı bir bakış açısı kazandırarak tıpta “Holistik Yaklaşım”ı mercek altına aldık.
Röportajları, doyurucu makaleleri, bebek bakımı, tatlı sayfalarıyla birbirinden ilginç haberlerin yer aldığı, istifade edileceğini umduğumuz yazılarımızla size dopdolu bir Kasım sayısı hazırladık.
Keyifli okumalar…

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*