Dekorasyon Kapak

Pazar sandıkları ile dönüşüm fikirleri  

Basit malzemelerden yapılan mobilya ve eşya çözümleri, sınırları bazen zorlayabilir. Pazar sandıkları da işte bu malzemelerden biri. Sizin üretkenliğinizle pazar sandıkları, raflar, kutular, ayakkabılık, kitaplık, sehpa gibi eşya ve mobilyalara dönüşebilir.

 Pazar sandıkları ve yiyecek taşınan farklı boyutlardaki ahşap kutular, duvarlarda değişik kombinasyonlarda kitaplık ve raf olarak kullanılabilir. Çocuk odasında iç kısımları renkli boyanarak duvarlarda renkli raflar şeklinde oyuncakların hepsini derleyip toplayacaktır. Aynı şekilde bu uygulamayı aksesuarlar ve mutfak eşyaları satılan bir dükkânın dekorasyonu için de kullanabilirsiniz.

 Eski mutfaklarda yer alan rafları bu sandıklarla vintage dekorasyon içerisinde değerlendirilebilir. Bardak ve tabaklarınızı koyacağınız elinizin altındaki bir raf olarak pazar sandığı mutfağınıza ilginç bir görünüm kazandıracaktır.

 Koltuğunuzun yanında bir yan sehpa olarak değerlendireceğiniz pazar sandığınızı işlevsel olarak kullanabilirsiniz. Sandıkları birleştirerek konsol tarzı bir mobilya, dergilik ya da gazetelik yerine geçecek bir sandığa tekerlek ekleyebilirsiniz. Banyo havlularınızı ve eşyalarınızı koyacağınız rafları da yine pazar sandıklarını boyayarak yapabilirsiniz.

Ev giriş kısmında sandıklardan oluşturacağınız ayakkabılıklar oluşturabilir, üst üste yerleştirerek içlerini eşyalarınızı koymak için sepetlerle doldurabilirsiniz. Ardiyenizde ya da deponuzda içeriklerini yazarak akıllı depo alanı tasarlayabilirsiniz.

 Dört adet pazar sandığını birleştirerek, tekerlek ekleyip, orta kısımda çiçek yetiştireceğiniz bir orta sehpa da oluşturulabilir. Yapılacak şeyler sayıca çok fazla. Sizler de bu örneklerden yola çıkarak kendi tarzınıza uygun bir dönüşüm fikri oluşturabilirsiniz..

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*