Editör

Şehr-i Ramazan…

Bir Ramazan sayısından daha herkese merhaba. Allah nasip ederse sayılı günler sonra on bir ayın sultanına erişeceğiz. Bire bin verilen sevapların kat ve kat artacağı bu günleri hakkıyla geçirmek duamız olsun inşallah.

“Oruç ve duygu yönetimi” konulu Mayıs ayı kapak dosyamızda, oruç sinir siste­mimize etki ediyor mu? Duygularımızı yönetmemiz mümkün mü? Oruç ve duygu arasında nasıl bir ilişki var? gibi sorulara cevap bulurken, orucun bedenen ve ruhen sağladığı birçok faydaya da satır aralarından ulaşacaksınız.

Evlilikler ve ilişkiler üzerine

Karşılıklı güven ve muhabbet duygusunun insanî ilişkilerde, bilhassa eşler ara­sında çok önemli olduğu bir gerçek. Bu anlamda Evlilik ve Aile Danışmanı Dr. Bülent Şen’le evlilik ve güven üzerine gerçekleştirdiğimiz sohbet de Evlilik sayfamızda sizleri bekliyor.

Vefatının ikinci yılında Meryem Tortuk

Bizim Aile’nin değerli Yayın Kurulu Üyesi ve Yazarı Meryem Tortuk’u bundan iki yıl önce ebediyete yolcu ettik. Hakkındaki düşünce ve hatıralara yer verdiğimiz bu sayımız vesilesiyle, kendisini bir kez daha rahmetle anıyoruz.

Cıvıl cıvıl Dağarcık

İstanbul’un fethi münasebetiyle andığımız Fatih Sultan Mehmed’in yer aldığı Not Defteri, çocuklar­da yeme alışkanlığının kaleme alındığı Çocuk Eğitimi, tükettiğimiz gıdaların iç yüzünü öğrendiğimiz Ne Yi­yoruz? ve her ay olduğu gibi Tatlı Sayfa, Dekorasyon, Mutfak Kitaplığı da sizleri bekleyenler arasında, keyifli okumalar….

Tebrik

Umum kardeşlerimizin gele­cek mübarek Ramazan-ı Şerifi­ni bütün ruh u canımızla tebrik ediyoruz. Cenab-ı Hak, bu Ra­mazan’ı bin aydan hayırlı eyle­sin, ümmet-i Muhammediyeye saadet ve selamet versin. Amin

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*