Editör

Ze-hir-le-ni-yo-ruz

Kulağa ürpertici geliyor öyle değil mi? Birçoğumuz farkında ya da değil. Ama şu bir gerçek ki, bizleri çepeçevre, sinsice saran kimyasallarla yaşıyoruz/ zehirleniyoruz. Öyle ki, giydiğimiz kıyafetten tutun da, yediğimiz- içtiğimiz, sözde hijyen amaçlı kullandığımız temizlik maddeleri, kablosuz internet ve evde kullandığımız birçok elektronik alete kadar uzayıp giden bir liste var önümüzde.

Peki, birçok araştırma ve uzman tarafından ortaya konan bu hakikatin karşısında ne yapaca­ğız? Hayatımızın her alanına yayılan ‘zehirli kimyasallar’ı ve ‘doğal alternatifler’ini kapağımıza taşıdığımız bu sayımızda, doğal hayata dönenler ve doğal beslenmeyi hayat tarzı edinenler he­pimize rehber olacak.

Genç çiftlere tavsiyeler

Evlilik, hayat yolundaki keskin virajlardan bir tanesi. Herhangi bir kaza yaşanmaması için de bu virajı dönerken, temkinli, dikkatli ve kontrollü olmakta fayda var. Uzm. Psk. Danışman Pınar Koç Yıldırım ile evlilikte uyum-denge ve genç çiftlerin düştüğü hatalar gibi birçok konuya değin­diğimiz röportajımızı keyifle okuyacaksınız.

Erkek çocuğu yetiştirmenin incelikleri

Peygamber Efendimiz (asm), hiçbir şekilde cinsiyet ayrımı yapılmaması gerektiğini sözleriyle ve davranışlarıyla defaatle vurgulamıştır. Bu noktada, erkek çocuklarına da yeterli duygusal ya­tırımın yapılması ve yetiştirilmeleri noktasında kız çocuklarıyla dengede tutulması gerektiğini vurgulayan Psk. Banu Arslan, Çocuk Eğitimi’nde erkek çocuğu yetiştirmenin inceliklerini sunuyor.

Doğal alternatifler, pratik bilgiler…

Diş macunundaki tehlike, renkli şekerlemelerin gerçek yüzü, engelsiz hayat için dekorasyon tavsiyeleri, mutfağınız için pratik bilgiler, evde kolaylıkla örebileceğiniz battaniye yapımı, yakla­şan kandil geceleri için kandil simidi tarifimiz ve nicesini bulacağınız Dağarcık sayfalarımız sizleri bekliyor. Keyifli okumalar…

Tebrik

İkinci bir leyle-i kadir hükmünde olan leyle-i Miracınızı ve Beraatınızı şimdiden tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederiz…

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*