Kapak

2021 Mayıs sayımız çıktı

Temiz sade evim

Bizim Aile Dergimizin 376. Mayıs sayısında,  kapak konumuzu “Atıksız ev” olarak belirledik. Dergide, sade ve temiz hayat için evimizden başlayarak neler yapabileceğimizi konuştuk. Okuyucular, daha atıksız bir hayat için bilinçlenmeye davet ediliyor. Bu konuda uzman kişilerden tavsiyeler alınarak sade bir hayatın temelleri atılıyor.

Kentte ekolojik hayatı yaşayalım 🌿
Derginin kapak dosyasında istifadeli içerikler yer alıyor. Kentte ekolojik hayat gönüllüsü olan Utku Yılmaz ile, daha atıksız bir hayat için yapılması gerekenleri cevaplıyor. Nurefşan Akkaya, “Çöpün gübren olsun, benimki bokaşi” yazısıyla çöpsüz bir hayata davet ediyor. Mutfağınızı atıksız hale getirmek için birkaç adımı, yine dergimizde bulabilirsiniz.
Handenur Yaşar, “Üstünüm, sorumluyum, mesulüm” yazısıyla insanoğlunun üstünlüğünün doğru kullanması gerektiğini söylüyor. Müslüman olma hikâyesini dergimizde paylaştığımız Hatice Demir, müslüman olmadan önce kendisiyle yaptığı sohbeti anlatıyor.

Sağlık için yeşil kozmetik 🌿
Öğrenci Diyetisyen Nurbahar Salihoğlu, Beslenme sayfamızda “Cilt sağlığı ve beslenme”yi anlatıyor. Çevre Mühendisi Elmas Zeynep Salihoğlu, Geri Dönüşüm sayfamızda sürdürülebilir yeşil kozmetikten bahsediyor. Kutu sepet yapımının anlatıldığı El Emeğim, Ramazan Bayramı’nın vazgeçilmezi ev baklavası tarifinin verildiği Lezzetli Tarifler, Kitaplığımızdan, her ay olduğu gibi, Esma-i Hüsna, Cevşen-ül Kebir’den dualar, Bulmaca ve diğer tüm sayfalar sizleri bekliyor. İstifadeniz bol olsun. İyi okumalar…

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*