Kapak

2021 Temmuz sayımız çıktı

Bizim Aile Dergisi 378. Temmuz sayısında, “Kudüs için ittihad zamanı” kapak başlığıyla çıktı.

Aylık kadın aile dergisi Bizim Aile, son zamanlarda artan Kudüs’e ve Kudüs halkına yapılan zulümlere “dur” demek için, bu ay kapak konusunu Kudüs’e ayırdı. Yeni sayımız Kudüs’ün bayramına vesile olsun.

Kudüs’te çocuk olmak

Dergimiz kapak dosyasında Kudüs ele alınıyor. Mirasımız Derneği Eğitim Sorumlusu Suna Durmaz ile Kudüs üzerine konuştuk. Mescid-i Aksa’nın özgürlüğü yolunda Risale-i Nur’un büyük rol oynayacağını söyleyen Durmaz, Kudüs’ün fethinin uhuvvet ve ihlas esaslarıyla İttihad-ı İslâmı sağlayarak mümkün olacağını söyledi. Dr. Muhammet Örtlek,  “İttihad-ı İslâm’ın şehri: Kudüs” başlıklı yazısında Kudüs’ün fethinde ittihadın öneminden bahsediyor. Psikolog Müberra Ulukaya, Kudüs’te çocuk olmanın zorluklarını anlatıyor ve ailelere tavsiyeler veriyor.

Anne sütü ve önemi

Öğrenci Diyetisyen Nurbahar Salihoğlu, Beslenme sayfamızda “Anne sütü ve önemi”ni anlatıyor. Çevre Mühendisi Elmas Zeynep Salihoğlu, Geri Dönüşüm sayfamızda “Alüminyum ve alüminyum maruziyeti”nden bahsediyor.  Birbirinden renkli diğer sayfalarımızı da okumadan geçmeyelim. Yoğurtlu patates topları tarifinin verildiği Lezzetli Tarifler,  Şişe kılıfı tarifinin verildiği El Emeğim, Kitaplığımızdan, her ay olduğu gibi, Esma-i Hüsna, Cevşen-ül Kebir’den dualar, Bulmaca ve diğer tüm sayfalar sizleri bekliyor. İstifadeniz bol olsun. İyi okumalar…

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*