Kapak

İnsan insana iyi gelir

Bizim Aile Dergisi 379. Ağustos sayısında, “İnsan insana iyi gelir” kapak başlığıyla çıktı.

Aylık kadın aile dergisi Bizim Aile, hicri yılbaşı yaklaşırken, rahmeti celp eden sıla-i rahim konusunu kapağına taşıdı. Dergide, rahmet ve merhametten mahrum kalmamak için, bütün müminlerin kardeş olarak yaratıldığı dünyada, manevi bağlarımızı sıkı tutmamız gerektiği anlatılıyor. Yeni hicri yılımız sıla-i rahimin iyileştirici etkisiyle şifaya vesile olsun.

Sevgi Köprüsü: “Sıla-i Rahim

Dergimiz kapak dosyasında psikolojik, sosyolojik ve dini açıdan Sıla-i Rahim konusu anlatılıyor.  En başta mutluluk ve huzur vesilesi olan akrabalık bağlarının, ruhumuzu iyileştirici etkisi Prof. Dr. Sefa Saygılı ile yaptığımız röportajda yer alıyor. İlahiyatçı Yazar Süleyman Kösmene, “Sevgi Köprüsü: “Sıla-i Rahim” başlıklı yazısında, akrabalık bağlarını dini açıdan değerlendiriyor. Sosyolog Şeyma Akman Akbulut, “İnsan insana iyi gelir” başlıklı yazısıyla, insanlar arası ilişkilerde sıla-i rahimin öneminden bahsediyor.

Aşure günü ve Kerbela

Mübarek Gün ve Geceler sayfamızda, Aşure günü ve Kerbela hadisesi anlatılıyor. Öğrenci Diyetisyen Nurbahar Salihoğlu, Beslenme sayfamızda “Polikistik Over Sendromunda (PCOS) nasıl beslenmeli?” konusunu ele alıyor. Çevre Mühendisi Elmas Zeynep Salihoğlu, Geri Dönüşüm sayfamızda “Biyoçeşitlilik”ten bahsediyor.  Zehra Örnek Beşiroğlu, Doğalı Varken sayfamızda Cilt detoksu için kuru fırçalama tekniğini anlatıyor. Birbirinden renkli diğer sayfalarımızı da okumadan geçmeyelim. Tartolet tarifinin verildiği Lezzetli Tarifler,  hasır çanta tarifinin verildiği El Emeğim, Harika Değerler Eğitim Seti’nin anlatıldığı Kitaplığımızdan, her ay olduğu gibi, Esma-i Hüsna, Cevşen-ül Kebir’den dualar, Bulmaca ve diğer tüm sayfalar sizleri bekliyor. İstifadeniz bol olsun. İyi okumalar…

 

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*