Kapak

İstiklâlimiz imanda

Bizim Aile Dergisi 398. Mart sayısını buruk bir şekilde karşılıyoruz. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen deprem hadisesi hepimizi sarstı. Bu durum karşısında büyük üzüntü içerisindeyiz. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara sabır ve şifalar diliyoruz.

Bu ay dergimizde,12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif’i anma gününe özel dosya hazırladık. Milletimiz için önemli olan bu hadiseyi kapağımıza taşıyoruz. Şimdi her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu konunun birlik ve beraberliğimize vesile olmasını temenni ediyoruz. İstifadeniz bol olsun.

Deprem ve çocuk

Kapak sayfamız için, Mehmet Akif’in torunu Selma Argon ile röportaj gerçekleştirdik. Manevi bir kuvvetle yazılan İstiklal Marşı’nın bu günlere nasıl geldiğini, anlaşılması için neler yapılması gerektiğini konuştuk.

Fatmanur Şahin Öztaş, Çocuk sayfamızda “Deprem ve Çocuk” yazısıyla depremin çocuklara nasıl anlatılması gerektiğini yazdı. Diyetisyen Nurbahar Salihoğlu, Beslenme sayfamızda mind diyetini anlatıyor. Hemşire Zeynep Toprak, Sağlık sayfamızda depremde ilk yardımın nasıl olması gerektiğinden bahsediyor.

Gıda toksinlerine dikkat!

Çevre Mühendisi Elmas Zeynep Salihoğlu, Geri Dönüşüm sayfamızda Biyoekonomi ile gıda atıklarının dönüşümünü anlatıyor. Birbirinden renkli diğer sayfalarımızı da okumadan geçmeyelim. İslam Medeniyet Müzesinin anlatıldığı Sanat, Mutfak Kitaplığı, her ay olduğu gibi Esma-i Hüsna, Cevşen-ül Kebir’den dualar, Bulmaca ve diğer tüm sayfalar sizleri bekliyor. İyi okumalar.

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*