Kurşun Kalem

Ramazan Geldi Hoş Geldi! Çok Güzel Hediyeler Getirdi!

Antalyalı Hanımlar olarak uzun zamandır hayalini kurduğumuz bir projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

İstedik ki Nur Derslerimizi yaptığımız Medrese-i Nuriyelerimiz, çocuklarımızın en severek gittiği istifadeli vakit geçirdiği, tertemiz hafızasında nurlu anıların biriktiği güzel bir ortam haline gelsin…İstedik ki hem annelerimiz mutlu hem çocuklar mutlu olsun….

Şefkat kahramanı hanımlarımızla, en ince ayrıntısına kadar düşündük, çalıştık ve gayret ettik. Rahmet ve nimetlerin sağanak halinde yağdığı bu mübarek Ramazan ayında “ Nur Çocuk Odamız” bizlere ve yavrularımıza en güzel bir hediye oldu. Rabbimize binlerce şükürler olsun.

Salavatlar eşliğinde açtığımız odamızda yaşanılan sevinç, coşku ve yavrularımızın gözlerindeki ışıltı en kıymetli bir anı oldu bizlere.

Çocuk ve gençlerimizin hem eğleneceği hem de iman ilimlerini öğreneceği ve Allah’ımızı tanıyacağı ortamları çoğaltmak en birinci vazifemiz olmalı. Bediüzzaman Said Nursi’nin dediği gibi “Helal dairesi geniştir keyfe kafi gelir, harama girmeye lüzum yoktur” fikrinden yola çıkarak anne babalar olarak biz de diyoruz ki, gelin evlatlarımız için helal dairede en keyifli ortamları bizler hazırlayalım ve ahir zamanın fitnesinden koruyalım inşallah.

Şuna inanıyoruz ki zaman iman kurtar zamanıdır! Bu uğurda her şeyimizi feda etsek yine azdır! Çalışacağız! Çalışacağız! Çalışacağız! Nurun şefaati, Nurun duası, Nurun himmeti bizleri ve yavrularımızı koruyacak inşallah!

 

Şule Kurt                                                           

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*