Kapak

Ailede mahremiyet ve bireysellik

Bu ay dergimizde toplum için önemli bir mesele olan “Ailede mahremiyet ve bireysellik” konusunu ele alacağız.

Mahremiyet ve bireysellik, aile fertlerine kazandırılması gereken önemli değerler. Mahremiyet duygusunun gelişmesi, çocuğun kendini koruması açısından önemlidir. Bu yüzden küçük yaşlarda kazandırılması gerekir. Mahremiyet konusunda merak edilenleri bu sayımızdan okuyabilirsiniz.

Açlık iyileştiriyor

Handenur Yaşar, Kapak sayfamızda bireysellik ve bencillik konularına değiniyor. Elif Özen, Kapak sayfamızda Ailede mahremiyeti anlatıyor. Röportaj sayfamızda Değerler Eğitimi Öğretmeni Şevval Tiryaki, mahremiyet konusundaki sorularımızı cevaplıyor. Çocuk sayfasında “İlkel refleksler” yazısı yer alıyor. Diyetisyen Nurbahar Salihoğlu, Beslenme sayfamızda sağlıklı beslenmede altın kural olan yeme sırasından bahsediyor.

Ramazan ve uyku

Zeynep Toprak Zıylan, Sağlık sayfamızda astım hastalığını anlatıyor. Lezzetli Tarifler sayfamızda Çilekli komposto, Kitaplığımızdan sayfamızda “Lezzetli açlık oruç”  yazısı veriliyor. Birbirinden renkli diğer sayfalarımızı da okumadan geçmeyelim. Her ay olduğu gibi Esma-i Hüsna, Cevşen-ül Kebir’den dualar, Bulmaca ve diğer tüm sayfalar sizleri bekliyor.

 

 

 

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*