Editör

Güzel günler çiçek açacak

Bir bahar gününden herkese merhaba. Zorlu bir kışı geride bıraktık. Baharın gelmesi hepimize umut olsun. Bediüzzaman’ın dediği gibi “Her kışın bir baharı, her gecenin bir neharı vardır” İçimizdeki baharları diri tutarsak, güzel günler çiçek açacak inşallah.

Baharın eşsiz güzelliği kendini göstermeye başladı. Kuruyan dallardan çiçeklerin açması, kuşların cıvıltısı, güneşin gülümsemesiyle baharın geldiğini daha iyi anlıyoruz. Kâinatın renkli sayfalarını okumak için hepimize gün doğuyor. Yeni güne daha bir heyecanla uyanıyoruz. Yaşanan acı hadiselerden sonra bizlere ümit verecek güzelliklere ihtiyacımız var. Bahar mevsiminde açılan pencereler, günümüzü aydınlatıyor, tazelenmeye ve yenilenmeye vesile oluyor. Bu sebeple bu ay dergimizde, ümitlenmeye vesile olan bahar mevsimini konuşacağız.

Çiçeklerin kupkuru dallardan yeniden yeşermesi nasıl mümkünse, zorlu günlerden çok güzel sabahlara uyanmamız o kadar mümkündür inşallah. Rahmetin her yeri kuşattığı bu mevsimden hissemizi ziyade alanlardan olalım. İstifadeniz bol olsun.

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*