Kapak

Dijitalde şuurlu okuryazarlık

Bizim Aile, Aralık sayısında “Dijitalde şuurlu okuryazarlık” diyor.

Bizim Aile Dergisi, 347. Aralık sayısında, son zamanlarda gittikçe yaygınlaşan dijital okuryazarlığın nasıl olması, nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlatıyor. Dijital medyayı doğru kullanmak için yapılması gerekenleri bu sayımızdan okuyabilirsiniz. İstifademiz bol olsun

Kainatı hiddetlendiren zulümler

Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) Müdürü Prof. Dr. Levent Eraslan, Kapak sayfamızda dijital okuryazarlık konusunda merak edilenleri cevaplıyor. Fahri Utkan, Kapak sayfamızda Dijital okuryazarlık ve hayatımıza katkılarından bahsediyor. Nurdan Sayfalar’da Bediüzzaman Said Nursi’nin kainatı hiddete getiren zulümleri yazıyor. Çocuk sayfasında çocuklar ve uyku konusu işleniyor. Mehtap Yükselten, nazar meselesini ele alıyor.

Çözüm bpa’sız plastik mi?

Diyetisyen Nurbahar Salihoğlu, Beslenme sayfamızda sumak yemenin faydalarından bahsediyor. Hemşire Zeynep Toprak, Sağlık sayfamızda Lösemi hastalığına dikkat çekiliyor. Çevre Mühendisi Elmas Zeynep Salihoğlu, Geri Dönüşüm sayfamızda bpa’sız plastiğin gerekliliğini anlatıyor. Birbirinden renkli diğer sayfalarımızı da okumadan geçmeyelim. Lahana sarması tarifinin verildiği Lezzetli Tarifler, her ay olduğu gibi Esma-i Hüsna, Cevşen-ül Kebir’den dualar, Bulmaca ve diğer tüm sayfalar sizleri bekliyor.

 

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*