Kapak

Ailede ihlas

Bizim Aile, 2024 Ocak sayısında “Ailede ihlas” diyor.

Bizim Aile Dergisi, 348. Ocak sayısında, ailede ihlas konusunu ele alıyor. Toplum için önemli konu olan evliliklerin mutlu ilerlemesinde Allah rızasını gözetmenin ne kadar etkili olduğunu bu sayımızdan okuyabilirsiniz. İstifademiz bol olsun.

Kudüs’e bir milyon dua

Mehtap Yükselten, Kapak sayfamızda Ailede ihlas meselesini açıklıyor. Röportaj sayfamızda Psikolog Mehmet Teber, Filistin’de yaşanan olaylara karşı psikolojik olarak nasıl durulması gerektiğini anlatıyor. Çocuk sayfasında Kudüs’e bir milyon dua projesinden bahsediliyor. Diyetisyen Nurbahar Salihoğlu, Beslenme sayfamızda kışın vazgeçilmezi fonksiyonel bir süper besin: Greyfurt yemenin faydalarından bahsediyor

Üç aylarda ne yapalım?

Mübarek Gün ve Geceler sayfamızda, üç aylarda neler yapmamız gerektiği anlatılıyor. Hemşire Zeynep Toprak, Sağlık sayfamızda Crohn hastalığına dikkat çekiliyor. Çevre Mühendisi Elmas Zeynep Salihoğlu, Geri Dönüşüm sayfamızda palm yağının ürün etiketlerinde hangi isimlerle bulunduğunu açıklıyor. Birbirinden renkli diğer sayfalarımızı da okumadan geçmeyelim. Kestane pişirme yöntemleri tarifinin verildiği Lezzetli Tarifler, her ay olduğu gibi Esma-i Hüsna, Cevşen-ül Kebir’den dualar, Bulmaca ve diğer tüm sayfalar sizleri bekliyor.

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*