Kapak

Ramazan iyileştirir

Bizim Aile, Mart sayısında “Ramazan iyileştirir” diyor.

Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan geliyor. Bizim Aile Dergisi, 350. Mart sayısında, Ramazan’ın güzelliklerini anlatıyor. Daha şuurlu bir Ramazan için yapılması gerekenleri bu sayımızdan okuyabilirsiniz. Ramazan ayının ülkemize ve İslam Âlemi’ne tüm güzellikleri getirmesini temenni ediyoruz.

Açlık iyileştiriyor

İlahiyatçı Yazar Süleyman Kösmene, Kapak sayfamızda Ramazan ayında yapılması gerekenleri anlatıyor. Yazar Şeyma Özdemir, Kapak sayfamızda Ramazan tefekkürü yapıyor. Röportaj sayfamızda Eğitimci Yazar Ayla Ağabegüm, hayata dair tavsiyelerde bulunuyor. Çocuk sayfasında Ramazan sevinci konusu işleniyor. Diyetisyen Nurbahar Salihoğlu, Beslenme sayfamızda açlık fizyolojisi ile Ramazan orucunun iyileştirici etkisini anlatıyor.

Ramazan ve uyku

Zeynep Toprak Zıylan, Sağlık sayfamızda Ramazan ve uyku konusunu işliyor. Çevre Mühendisi Elmas Zeynep Salihoğlu, Geri Dönüşüm sayfamızda dijital detoks bilinçli hayat tavsiyeleri veriyor. Birbirinden renkli diğer sayfalarımızı da okumadan geçmeyelim. Her ay olduğu gibi Esma-i Hüsna, Cevşen-ül Kebir’den dualar, Bulmaca ve diğer tüm sayfalar sizleri bekliyor.

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*