Kapak

Şifa hazımda

Bizim Aile Dergisi 391. Ağustos sayısında, “Şifa hazımda” kapak başlığıyla çıktı.
Aylık kadın ve aile dergisi Bizim Aile, bu ay sağlıklı hayat için bedeni maddi ve manevi terbiye etmenin önemini ele alıyor. İstifadeniz bol olsun.

Risale-i Nur’un Fransızcaya tercümesi

Uzman Eczacı Betül Nur Manisalı Yaşar, Kapak sayfamızda sağlıklı hayat için bedeni maddî ve manevî terbiye etmenin önemini anlatıyor. Fransızca mütercim-tercümanlık mezunu Esra Kuşe, Röportaj sayfamızda Risale-i Nur’un Fransızcaya tercüme süreciyle alakalı sorularımızı cevaplıyor. Hemşire Zeynep Toprak, Sağlık sayfamızda bir emanet olarak sağlık kavramını ele alıyor. Leyla Sönmez, Sanat sayfamızda Türkiye’nin ilk dijital ve yeni medya müzesini tanıtıyor.

Permakültür ve topraksız tarım

Diyetisyen Nurbahar Salihoğlu, Beslenme sayfamızda “Uçsuz Bucaksız Bir Uzay: İnsan Bedeni” yazısıyla insan vücudunu inceliyor. Çevre Mühendisi Elmas Zeynep Salihoğlu, Geri Dönüşüm sayfamızda “Permakültür Ve Topraksız Tarım”ı anlatıyor. Birbirinden renkli diğer sayfalarımızı da okumadan geçmeyelim. Şeftalili smoothie tarifinin verildiği Lezzetli Tarifler, soğuk çorbaların bahsedildiği Mutfak Kitaplığı, örgü yamanın anlatıldığı El Emeğim, her ay olduğu gibi, Esma-i Hüsna, Cevşen-ül Kebir’den dualar, Bulmaca ve diğer tüm sayfalar sizleri bekliyor.

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*