Kapak

Yeni çağ inanışlarına imanî bakış

Bizim Aile Dergisi, 345. Ekim sayısında, son zamanlarda sık sık duyduğumuz enerji şifacılığı ve yeni çağ akımları üzerine konuşacağız. Uzakdoğu kültüründen gelen bazı akımlar İslam’la uyuşmuyor. Bu yüzden mesafeli durmak gerekiyor. Peki o zaman şifa için ne yapmalıyız? Dergimizin Ekim sayısından okuyabilirsiniz. İstifadeniz bol olsun.

İklim krizine karşı az tüketim

Öğretim Görevlisi Yasemin Yaşar, Kapak sayfamızda “Yeniçağ İnanışları ve Enerji Şifacılığı” konusunu açıklıyor. İlahiyatçı Süleyman Kösmene, Kapak sayfamızda duanın tesirini anlatıyor.

Ekolojik Dönüşüm kurucu ortağı yeşil içerik üreticisi Utku Yılmaz’a daha sürdürülebilir hayat için yapılması gerekenleri konuştuk. Yılmaz, iklim krizine karşı az tüketim tavsiyesinde bulundu.

 

Meme kanserine dikkat

Diyetisyen Nurbahar Salihoğlu, beslenmenin cildimize etkisini anlatıyor.

Hemşire Zeynep Toprak, Sağlık sayfamızda meme kanseri konusunda farkındalık oluşturuyor.

Çevre Mühendisi Elmas Zeynep Salihoğlu, Geri Dönüşüm sayfamızda inülini ve faydalarını anlatıyor. Birbirinden renkli diğer sayfalarımızı da okumadan geçmeyelim. Sağlıklı beslenme tarifinin verildiği Lezzetli Tarifler, her ay olduğu gibi Esma-i Hüsna, Cevşen-ül Kebir’den dualar, Bulmaca ve diğer tüm sayfalar sizleri bekliyor.

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*