Kapak

Hanemizde iktisat var

Bizim Aile, yeni sayısında “Hanemizde iktisat var” diyor.

Bizim Aile Dergisi, 346. Kasım sayısında, ailede iktisat eğitimi ve ev ekonomisi için yapılması gerekenleri ele alıyor. İstifadeniz bol olsun.

  

Özgür Kudüs sergisi

Doç. Dr. Hakan Murat Arslan, Kapak sayfamızda “İslam’ da İktisat Eğitimi” yazısında ailede ve toplumda tasarrufun önemini anlatıyor. Kapak sayfamızda evde tasarruf yöntemleri veriliyor.

Psikolog ve Aile Danışmanı Neriman Akyıldız’la boşanmaların neden arttığını konuştuk. Akyıldız, eşlere tavsiyelerde bulunuyor.

Sanat sayfamızda Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin, dijital Özgür Kudüs Uluslararası Afiş Sergisi’ bağlantısını veriyoruz. Filistin’de yaşananlara dikkat çekiyor.

Bilinçli beslenme için 3N kuralı

Diyetisyen Nurbahar Salihoğlu, Beslenme sayfamızda bilinçli beslenme için 3N kuralından bahsediyor. Hemşire Zeynep Toprak, Sağlık sayfamızda KOAH hastalığına farkındalık oluşturuyor. Çevre Mühendisi Elmas Zeynep Salihoğlu, Geri Dönüşüm sayfamızda uçucu organik bileşenleri anlatıyor. Birbirinden renkli diğer sayfalarımızı da okumadan geçmeyelim. Çubuk kraker tarifinin verildiği Lezzetli Tarifler, her ay olduğu gibi Esma-i Hüsna, Cevşen-ül Kebir’den dualar, Bulmaca ve diğer tüm sayfalar sizleri bekliyor.

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*