Aile Kapak

Babanın saadeti yuvasında

Bizim Aile, Haziran sayısında “Ailede babanın rolü”nü konuşuyor.

Eşlerin uyumu, aile içi ilişkilerde, çocuk eğitiminde oldukça önemlidir. Çocuk eğitiminden bahsederken genelde anneler konuşulur, yargılanır ama anne kadar babaları da sürece dahil etmek gerekiyor. Babaların çocuklarla geçirdiği vakit uzmanlar tarafından daha etkili bulunuyor. Bu sayımızda babanın rolünü konuşacağız. İstifademiz bol olsun.

Babalar yuvalarına dönmeli

Öğretim Görevlisi Yasemin Yaşar, Kapak sayfamızda ailede baba rolünün önemini anlatıyor.

Röportaj sayfamızda, çocuklara ve gençlere farklı öğrenme teknikleriyle Kur’an eğitimi veren Antibiyotik Akademi’yle merak edilenler cevaplanıyor.

Ayşe Aktaş Organik Hayat sayfasında, sirke yapımının püf noktalarını anlatılıyor.

Beslenme tavsiyeleri

Hemşire Zeynep Toprak Zıylan, Sağlık sayfamızda Sedef hastalığını anlatıyor. Diyetisyen Nurbahar Salihoğlu, Beslenme sayfamızda Gül Hastalığı ve histamin intoleransında beslenme tavsiyeleri veriyor. Lezzetli Tarifler sayfamızda Enginar salatası, Kitaplığımızdan sayfamızda Risale-i Nur Külliyatından çanta Boy Risale Seti- Kampanyalı (12 Kitap) anlatılıyor. Birbirinden renkli diğer sayfalarımızı da okumadan geçmeyelim. Her ay olduğu gibi Esma-i Hüsna, Cevşen-ül Kebir’den dualar, Bulmaca ve diğer tüm sayfalar sizleri bekliyor.

Tebrik

Gelmekte olan Kurban Bayramı’nızı tebrik eder, hayırlara vesile olmasını niyaz ederiz.

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*