Kapak

Hastalıklı asrın manevi devaları

Bizim Aile Dergisi 397. Şubat sayısında ahir zamanın manevi hastalıklarını ve devalarını ele alıyor.
Aylık kadın ve aile dergisi Bizim Aile, yeni sayısında insanı maddi hastalıklardan daha çok yaralayan manevi hastalıkları anlatıyor. Bu yaraların devasında iman hakikatlerinin kuvvetli bir merhem olduğu bahsediliyor. İstifadeniz bol olsun.

Eğitimde Bediüzzaman modeli  
Esmanur Adıbelli, Kapak sayfamızda “Hastalıklı asrın manevi yaraları ve devaları”nı anlatıyor. Röportaj sayfamızda, Meryem İlhan Eğitimde Bediüzzaman modeli ve İttihad-ı İslam konusundaki soruları cevaplıyor. Diyetisyen Nurbahar Salihoğlu, Beslenme sayfamızda metabolizma hızlandırıcı kış çayı tarifi veriyor. Uzm. Fizyoterapist Mine Arslan, Sağlık sayfamızda “Dik dur, doğru düşün!” yazısıyla iyileşme sürecini anlatıyor.

Gıda toksinlerine dikkat!
Çevre Mühendisi Elmas Zeynep Salihoğlu, Geri Dönüşüm sayfamızda “Gıda toksinleri”ni anlatıyor. Birbirinden renkli diğer sayfalarımızı da okumadan geçmeyelim. Dünyanın en uzun duvar resminin nerede sergilendiği Sanat, turşu ile gelen beş faydanın anlatıldığı Mutfak Kitaplığı, her ay olduğu gibi Esma-i Hüsna, Cevşen-ül Kebir’den dualar, Bulmaca ve diğer tüm sayfalar sizleri bekliyor. İyi okumalar.
Kübra Örnek Korkmaz

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*