Editör

Babalar için…

Kimimizin çınarı, kimimizin limanı, sığınağı onlar… Baba, hayatımızın farklı zaman dilimlerinde, değişik anlamlar ifade etse de, çocuk olsun, yetişkin olsun herkesin hayatında önemli bir yere sahiptir. Öyle bir yer ki olmayışının mahzunluğunu, boşluğunu başka hiçbir şey dolduramaz.

Kız olsun erkek olsun sağlıklı bir birey olma noktasında maddi manevi birçok role sahip olan “baba”ları kapağımıza taşıdığımız Haziran sayımızda, çocuğun hayatında babanın önemini, bozulan fıtratlarla birlikte ailedeki yerini anneye teslim etmeye başlayan babaları, zamane babalarını ve yetim büyüyen Efendimizin (asm) nasıl mükemmel bir baba olduğuna dair birçok başlığı sizlere sunduk.

Ramazan ayını da idrak ettiğimiz günlerde, bu aya özel beslenme tavsiyelerinden tutun da Kadir Gecesi’nin mahiyeti, Ramazan Bayramı’nın bize getirdiklerine kadar dopdolu bir sayı hazırladık. Birbirinden şenlikli faaliyet haberlerimizin de bulunduğu Haziran sayımızda, her ay olduğu gibi Not Defteri, Fitoterapi, Nurdan Sayfalar, İlham, Ayın İçinden, Kelimat Çiçekleri de sizleri bekleyenler arasında. Keyifli okumalar…

 Tebrik
“Ramazan ayının başı rahmet, ortası mağfiret, sonu
ise Cehennem ateşinden kurtuluştur.”(1) hadis-i şerifine
istinaden, başından sonuna kadar bereket olan bu ayın,
“hakkını verebilmiş olmak” duasıyla, şimdiden
bayramınızı tebrik ederiz…
(1) Camiüs Sağir

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*